Zwangerschapsfotografie

Vang de magie van het nieuwe leven!

Waarom Zwangerschapsfotografie?

Elke zwangerschap is uniek en verdient het om herinnerd te worden. Met mijn zwangerschapsfotografie leg ik de schoonheid, emotie en het wonder van je groeiende buik vast. Of je nu voor het eerst zwanger bent of je gezin uitbreidt, mijn foto’s vertellen het verhaal van jouw reis naar het moederschap.

Wat Je Kunt Verwachten

  • Telefonisch/videobellen: We beginnen met een persoonlijk gesprek om je wensen en verwachtingen te bespreken. Dit helpt ons om je sessie perfect op jou af te stemmen. Hier kan je mij vertellen wat je wensen zijn en je mag mij altijd een moodboard sturen met jouw ideeën.
  • Professionele Styling: Ik heb verschillende zwangerschapsjurken en deze zijn tot beschikking voor jou dit kan jou helpen bij het kiezen van de perfecte outfits die je natuurlijke schoonheid benadrukken.
  • Creatieve Fotografie: Met oog voor detail en jarenlange ervaring creëer ik een artistieke en authentieke foto’s die je zwangerschap op een prachtige natuurlijke manier vastleggen.
  • Premium Afwerking: Na de sessie bewerk ik de foto’s met zorg en aandacht om de mooiste resultaten te garanderen. Je ontvangt een selectie in een online galerij en mag hierbij jouw eigen keuze maken welke foto’s jij het liefste wil hebben, uiteraard kan je altijd meer bestellen!

Boek nu je sessie

Maar wanneer moet ik dan mijn zwangerschapshoot boeken? Nou, tussen week 30 a 34 is jouw zwangerschapsbuik het mooiste! Dus ben je klaar om deze bijzondere tijd in je leven vast te leggen? Neem vandaag nog contact met ons op om je zwangerschapsfotosessie te boeken. Alle fotoshoots worden buiten gefotografeerd, hierbij heb ik mooie locaties in Zeeland welke ik jou kan aanbevelen. Eigen locatie kiezen mag uiteraard ook!

Ik kijk ernaar uit om samen met jou de magie van het nieuwe leven vast te leggen.